Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 23 augustus 2012

Mandjes

Bij De Haakfabriek zag ik deze week dit schitterende gehaakte mandje:


en met de rand omgeslagen:


Geweldig leuk! Maak 'm in je favoriete kleuren. De beschrijving van dit mandje kun je vinden op het blog van De Haakfabriek. Dit exemplaar is gehaakt op naalden 4, maar je kunt het patroon voor elk soort garen of naalden gebruiken. Prachtig op tafel of op de commode (zoals dit mandje werd gebruikt door Corline).


2 opmerkingen:

 1. Leuk en handig voor alle troepjes. Kan zoiets nog wel in de badkamer gebruiken. Ff onthouden.

  groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk mandje. Met heel dik garen is het misschien ook wel een leuke om ergens op de grond in een gezellig hoekje te zetten, tijdschriften erin ofzo.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...