Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 23 augustus 2012

Mandjes

Bij De Haakfabriek zag ik deze week dit schitterende gehaakte mandje:


en met de rand omgeslagen:


Geweldig leuk! Maak 'm in je favoriete kleuren. De beschrijving van dit mandje kun je vinden op het blog van De Haakfabriek. Dit exemplaar is gehaakt op naalden 4, maar je kunt het patroon voor elk soort garen of naalden gebruiken. Prachtig op tafel of op de commode (zoals dit mandje werd gebruikt door Corline).


2 opmerkingen:

 1. Leuk en handig voor alle troepjes. Kan zoiets nog wel in de badkamer gebruiken. Ff onthouden.

  groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk mandje. Met heel dik garen is het misschien ook wel een leuke om ergens op de grond in een gezellig hoekje te zetten, tijdschriften erin ofzo.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen