Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 7 augustus 2012

Monsters en zo

Tegenwoordig koop je hippe maar voorgesleten broeken. Door de speciale wassingen slijten broeken al voor je ze koopt op de knieën en weet-ik-niet-waar-nog-meer. Hoe meer gesleten, hoe duurder de broek! Soms is dat toch niet heel erg praktisch...

Ik weet niet tot welke leeftijd ze dit nog leuk vinden, maar ik vond het een leuke oplossing:

refashioncoop_monster_jeans_patch.JPG

Met een paar kleine lapjes maar je van een gat een grappig monster! Ik vond 'm hier.

En nog een andere die ik hier vond:

monster, knee patch, mending jeans, jeans, mend, hole

Wellicht vinden meisjes dit iets te stoer, dan kun je nog een applicatie haken!

In dit boekje kun je veel inspiratie vinden! (9,95)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...