Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************zondag 12 augustus 2012

IJsjes

Morgen gaan in het zuiden de kinderen weer naar de basisschool, de vakantie is voorbij. De 2 hangende, wurmende pubers in dit huis hebben nog een weekje respijt en dat is boffen want het wordt een mooie zomerweek volgnde de verschillende weermannen en -vrouwen.

Daarom kan dit zonnige ideetje nog wel (hoewel ik al druk bezig ben met ideeën voor de winter, kollen, dassen, warme vesten, polswarmers......):


Deze leuke ijsjes vond ik bij Mums boven, het patroontje staat erbij !


1 opmerking:

  1. Wat ziet dat er lekker en mooi uit. Geniet nog even van het mooie weer komende week, en daarna weer met frisse moed aan de slag.

    Groetjes, Agnes.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...