Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

zondag 12 augustus 2012

IJsjes

Morgen gaan in het zuiden de kinderen weer naar de basisschool, de vakantie is voorbij. De 2 hangende, wurmende pubers in dit huis hebben nog een weekje respijt en dat is boffen want het wordt een mooie zomerweek volgnde de verschillende weermannen en -vrouwen.

Daarom kan dit zonnige ideetje nog wel (hoewel ik al druk bezig ben met ideeën voor de winter, kollen, dassen, warme vesten, polswarmers......):


Deze leuke ijsjes vond ik bij Mums boven, het patroontje staat erbij !


1 opmerking:

  1. Wat ziet dat er lekker en mooi uit. Geniet nog even van het mooie weer komende week, en daarna weer met frisse moed aan de slag.

    Groetjes, Agnes.

    BeantwoordenVerwijderen