Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 8 augustus 2012

Streepjes, streepjes, streepjes

Van Judith kreeg ik deze foto van een prachtige gehaakte streepjes-deken. Wat een joekel, en o-zo-mooi! (gehaakt op nld. 3½)


De deken is gehaakt met stokjes in een zgn. Ripple: Hier blogde ik al eerder over deze golfjes-dekens. Judith is alweer bezig met het volgende project: een deken met Granny Squares.Als je zelf een deken wilt haken, kun je je kleuren zelf bepalen - maar een goede volgorde kiezen is soms lastig. Bij Biscuits and Jam kun je daar een geweldig handig hulpmiddel voor vinden! Met de Random Stripe Generator kun je kleuren ingeven, de streepbreedte en met een klik krijg je een voorstel voor de volgorde. Door je pagina te vernieuwen krijg je een nieuw voorstel. Leuk om uit te proberen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...