Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 21 augustus 2012

Romantisch randje

Soms maakt een klein gehaakt randje het nét af:

Flickr 802

Geweldig, he! Maakt je kussensloop helemaal romantisch (kan natuurlijk ook heel mooi in helemaal-wit). Ik vond deze kussens bij Rose hip. wil je ook zulke randjes haken? Dan moetje eens kijken bij Petite Fee, daar staat stap voor stap beschreven hoe je eerst een randje festoneert - en daarna omhaakt met een mooi schulprandje.


Je kunt ook eens kijken bij You go girl, waar je (met Engelse tekst) heel veel foto's kunt vinden waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een mooi randje haakt.

Stitch-pattern

Dit boek staat ook op mijn verlanglijstje, vol met randjes...


En dan zo iets maken (zucht). Waarom zit er maar 24 uur in een dag...?9 opmerkingen:

 1. Wat een lieverdjes, die kussens met dat randje. Eigenlijk zo simpel, maar je moet het maar verzinnen.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schattige prachtige randjes, mooie foto's en bedankt voor alle linken
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat je eerst een randje moet festoneren was ik helemaal vergeten.
  Dank voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi, maarja dan moet ik wel gaan haken. En ik doe al zoveel, alleen haken? Nee dat niet. Misschien ooit wie weet wel heel erg mooi. Ik zou het ook mooi vinden om de keuken doeken of placemats if servetten of pffff zoveelmogelijk. Alleen dat haken he.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben er helmaal weg van, heel erg mooi en toch simpel.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, jammer he dat een dag stopt bij 24 uur. Enige randjes. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...