Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 20 juli 2012

Zonnebril !!

Nou, als je even doorhaakt is-tie net op tijd af: een hoesje voor je zonnebril. 
Ja, het wordt Z-O-M-E-R! (Ik weet bijna niet meer hoe je het spelt). De zon gaat binnenkort langdurig schijnen dus zoek 'm alvast op uit het achterste hoekje van je rommel-la: je zonnebril. Haak gauw nog dit hoesje en je kunt je weer overal laten zien. Zonnebril op en dan dat hoesje nonchalant naast je strandstoel, bungelend aan een vrolijk koordje aan (nee, niet ín) je tas of op je tafeltje op het terras.
(Het moge duidelijk zijn dat ik een beetje melig ben, excuus!)

Pinned Image

Je kunt het Franstalige patroon hier vinden. Het franse is om in de zomerse sferen te blijven, haha! Schrik niet want je kunt een prima haakschema vinden op het patroon, wat je zonder uitleg goed kunt volgen (alleen lossen, vasten, halve stokjes en stokjes). Het etuitje is met een vrolijk stofje gevoerd.

etui2

Het origineel vind je hier

En heb je geen zonnebril (zoals ik....) dan gebruik je 'm voor haaknaalden, ook leuk :-)

3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er mooi en kleurig uit! Het duurt nog even voordat we op vakantie gaan, dus misschien even tussendoor.....Hopelijk blijft de zon nu wel en gaattie niet op vakantie...hihihi.

  Groet, Agnes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hopla weer zo'n leuk een praktisch ideetje! snel klaar, en niet te veel aan-elkaar-genaai
  dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha Jeanet, je kunt toch nog geen zonnesteek hebben opgelopen... Doe jij maar lekker vrolijk hoor, dan vallen die wolken in de lucht niet zo op ;-)

  Leuk idee! (ook voor een leesbrilletje, heb ik gelukkig ook nog niet nodig)
  Alleen voor haaknaalden... ik denk dat je dan steeds kunt rapen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...