Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zondag 15 juli 2012

Uiltjes op een granny

Uiltjes breien en haken blijft een leuk werkje. Deze uitljes op een Granny Square vond ik ook heel erg leuk!


Crochet pattern owl granny square by ATERGcrochet

Je kunt het patroontje kopen via Etsy (in het Engels, maar er is een Nederlandse begrippenlijst beschikbaar). In deze Etsy-shop kun je nog veel meer hele leuke patroontjes kopen, kijk hier voor het overzicht. 

 Crochet pattern paisley by ATERGcrochet

Crochet pattern colorful circle ball by ATERGcrochet

Met zulke patroontjes vind je het misschien helemaal niet meer erg dat het weer regent. Gewoon, lekker aan de haak (we hebben vanmorgen even overwogen of we de open haard een keer aan zouden doen, maar we hebben de verleiding weerstaan....). Hier staan de hemelsluizen helemaal wijd open, maar op de Noordzee schijnt de zon - nog even wachten...

7 opmerkingen:

 1. Het is hier ook zo troosteloos Jeanet. Geeft me de tijd om mijn spullen te pakken voor de komende Vierdaagse. Leuk hoe de uiltjes deze plaid versieren. Fijne zondag, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooie blog, ga je volgen, groetjes vero

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow die zijn zeker erg leuk jeanet!!
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé ja, die uiltjes zijn super! Geeft een hele andere kijk op granny's, I like!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke uiltjes, ook leuk als boekenlegger ofzo!
  Dat andere gehaakte motiefje eronder is ook grappig..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die zijn mooi! Dank je wel voor de tip!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. amazing, gorgeous creations, love love love the paisley

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...