Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 13 juli 2012

Kruikenzak

We gaan het niet over het weer hebben, echt niet. Het is niet koud, het regent niet, het waait niet, echt niet. Zucht!

Een belofte voor de rest van Nederland: hier komen gaatjes in de bewolking!! Wij zijn (altijd) als eerste aan de beurt, dus het komt! De zon komt eraan. Ik mag hopen dat het wel voor zonsondergang gebeurt......

Gelukkig maar dat het hier eindelijk een beetje openbreekt want vanmiddag en morgenmiddag zijn er festiviteiten op de de Werf in Arnemuiden, en dan is droog weer echt welkom.


Toch deed het weer me vanmorgen denken aan een kruikenzak, of kwam het door het leuke boekje voor babies dat ik gisteren liet zien? Deze kruikenzak vind ik écht heel leuk:


Ze zijn gemaakt van katoen en je kunt het patroontje terugvinden bij Kuddelz. Je kunt ze natuurlijk zo bont of effen maken als je wilt. Dat is een persoonlijk kadootje voor een pasgeboren baby (maar ook heerlijk voor jezelf........)

5 opmerkingen:

 1. Het is fijn dat je altijd vermeld als er iets te gebeuren staat in jullie dorp. Ik wens jullie goed weer toe!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke activiteiten, laten we hopen dat het droog dan blijft, ik vind de kruikenzakken erg leuk, vooral die met die visjes
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En direct na Arnemuiden zijn wij aan de beurt met het weer ;-). Zon en (bijna) 20 graden. Er is net ruim 2 kuub kachelhout geleverd. Tja.....
  Leuk dat juist de THolen 49 op de foto staat. Is vast ook hier gebouwd, op de werf van Duivendijk. Nog steeds in bedrijf trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ik geloof dat ik met dit weer stukken sneller ga met mijn haakwerk voor verstand op nul ernaast,hij gaat sneller als gedacht dit plaid voor lekker op de bank van de winter en als deze zomer zo door blijft gaan dan kun je hem niet vroeg genoeg klaar hebben!Maar het zal vast nog wel beter worden als we tot nu toe hebben gehad....als onze vakantie voorbij is en we weer mogen gaan werken...let op!!!Ondertussen probeer ik toch maar positief te blijven,al zie ik inmiddle sscheel van al dat gehaak!ha,ha,ha...

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi hi, kruikenzakken in de 'zomer'.. tja, tis me wat! Ik zal snel mijn verhaal over de werf op mijn nieuwe blog zetten, als reclame! Lieve groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...