Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zondag 8 juli 2012

Zomer??

Hoewel ik geen fan ben van temperaturen boven 30 graden, híer word ik nou ook somber van! Een iets minder Hollandse zomer zou toch wel fijn zijn. Dit uitzicht heb ik nou wel genoeg gezien.....


In de hoop dat we nog eens slippertjes aan kunnen doen, heb ik dit ideetje gevonden:


Je kunt de Nederlandse beschrijving van deze mini-slippertjes vinden op het blog van Maddy, ze zijn erg leuk als sleutel- of tashangertje.

4 opmerkingen:

 1. Hoi, je mag de foto's gebruiken hoor ik vind het erg leuk als je er iets voer schrijft! Een mooi compliment! Dank je wel en ik ben benieuwd naar je post!
  Groeten, Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hé die slippertjes. Ik ben ze aan het uitproberen. Ten gepaste tijden komt er een berichtje over op mijn blog.

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon zorgen dat de zon in je hoofd blijft schijnen én je hoeft de moestuin nu niet te sproeien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, ik heb de slippertjes gebruikt als schoenen voor een pop. Maat beetje aangepast maar heel schattig, vind ik zelf. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...