Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zondag 29 juli 2012

Freubelweb

Bij de meesten van jullie al lang bekend, maar ik wou vanmorgen Freubelweb weer eens in het zonnetje zetten. Hou ik me nog het meest bezig met haken en breien, op Freubelweb kun je nog veel, veel meer leuke ideeën vinden - ook met papier, vilt, stof, en nog veel meer freubelmateriaal.

Freubelweb

Ik zou alles wel willen maken! Naast al die andere dingen van mijn eigen blog: ik moet wel 300 worden..... :-)

Je kunt Freubelweb ook volgen via Facebook, Twitter en Hyves. Ik vond het ook heel erg leuk om Loes Verhoeven een keer te ontmoeten toen ze deze zomer een keertje mij winkeltje bezocht.

Vandaag stond er een link op van deze fantastische tas - een plaatje! Je kunt het patroon vinden via Freubelweb of via Ravelry.

4 opmerkingen:

 1. tout simplement magnifique ce lien vers Freubelweb!
  merci!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, heerlijk om zo nu en dan eens te kijken bij Freubelweb!
  Goed om hier de schijnwerper een keer op te zetten :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik kende het nog niet! maar heel toffe ideetjes! die blikjes bijvoorbeeld, zalig, goed idee om met de kinderen in de klas te maken met vaderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is weer een heel mooie tas.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...