Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 27 juli 2012

Olympische Spelen

Vanavond beginnen de Olympische spelen in Londen officieel. Op zoek naar een leuk handwerk-ideetje rond de Olympics vond ik dit:

Pinned Image

Als je goed kijkt zie je dat dit allemaal Granny Squares zijn! De Autralische kunstenaar Guy Whitby maakte dit door verschillende foto's te maken van gehaakte Grannies. Nee, helaas haakte hij ze niet zelf. Maar als je van inspiratie houdt dan kun je hier mee vooruit....

Ken je het schilderij De Great Wave off Kanagawa van de Japanse kunstenaar Hokusai?


En deze?

Granny Square Art

Vooral verkleinen voor het effect !

Granny Square Art

Voor meer van deze kunstwerken kijk je op Flickr, en haken maar!

En voor wat Nederlandse inspiratie in gewonere proporties kijk je op het blog 366 Granny Squares

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...