Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 17 juli 2012

Visjes in entrelac

Niets is toevallig........schrijf ik vanmiddag een stukje over entrelac en dan komt dit plaatje aan voorbij:Deze geweldige vissen (deels in entrelac gebreid) zijn in werkelijkheid handschoenen! Maar dan wel hele, hele, hele leuke! Waanzinnig! Kan iemand me uitleggen waarom een mens zoveel moet werken en zo weinig tijd overhoud voor dit soort dingen.........? Nou??


Heb je die ogen gezien?
(Hier op ravelry  gevonden)

Je kunt het engelse patroon hier bestellen, maar het kleurengebruik van bovenstaande versie is zoveel mooier. Kun je gelijk je entrelac-techniek oefenen........

7 opmerkingen:

 1. wat fantastisch mooi zeg...love the colours 2
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, entrelac breien. Dat wil ik nog een keer doen. Bij Gingini staat het wel heel duidelijk beschreven.
  De vissen zijn prachtig. Je moet maar op het idee komen!
  Het maakt ook wel verschil wat voor garen je ervoor gebruikt...

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zijn mooi! Weer wat geleerd. Van entrelac breien had ik nog nooit gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh merci pour ces jolies couleurs!!
  ces poissons sont superbes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een prachtige vissen! Echt heel bijzonder, je zal het maar kunnen maken :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend!!!
  Prachtige kleuren, eigenlijk zijn ze te mooi om te dragen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow!!! daar sta je toch van te kijken - wat een schatjes! En entrelac is zo leuk om te breien. Dit komt op mijn lijstje (eerst dat tasje, die col, die omslagdoek en, en...) Maar, je snapt het wel: snel op zoek naar de wol en goed in het zicht klaar leggen!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...