Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 18 juli 2012

Bijtjes

Je hoort het af en toe in het nieuws: de bijen hebben het moeilijk in Nederland. Afgezien van alle chemische troep die we gebruiken doet het koude, natte voorjaar en zomer al geen goed aan deze nuttige beestjes. Dus vandaag het bijtje in de hoofdrol!

Ik vond een heel leuk gehaakt patroontje bij Grietje Karwietje: (Nederlands en Engels)En met dit weer is een gebreid bijenmutsje misschien ook nooit weg! Gevonden op Ravelry (Engels)

2 opmerkingen:

  1. ik vind je bijtje kei lief...mooi gemaakt
    lieve groet jenneke
    creaties-jenneke.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk gaan er veel van deze bijen uitvliegen, leuk zijn ze.

    BeantwoordenVerwijderen