Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 18 juli 2012

Bijtjes

Je hoort het af en toe in het nieuws: de bijen hebben het moeilijk in Nederland. Afgezien van alle chemische troep die we gebruiken doet het koude, natte voorjaar en zomer al geen goed aan deze nuttige beestjes. Dus vandaag het bijtje in de hoofdrol!

Ik vond een heel leuk gehaakt patroontje bij Grietje Karwietje: (Nederlands en Engels)



En met dit weer is een gebreid bijenmutsje misschien ook nooit weg! Gevonden op Ravelry (Engels)

2 opmerkingen:

  1. ik vind je bijtje kei lief...mooi gemaakt
    lieve groet jenneke
    creaties-jenneke.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk gaan er veel van deze bijen uitvliegen, leuk zijn ze.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...