Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 31 juli 2012

BorduurringenPinned Image

Met wat restjes borduurgaren en wat mooie knoopjes maak je dit bloemenschilderijtje. 

DSC_0016b

Je vind de beschrijving hier. Je kunt hiervoor prima borduurringen gebruiken. Ze zijn in verschillende maten te verkrijgen. 

LA7_0988b


4 opmerkingen:

 1. Super leuk idee! Ik heb nog ergens zo'n ring liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk idee! Maar wel jammer om daar een borduurring voor op te offeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er mooi uit! Heel eenvoudig maar een groots effect.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi en zomers...Wie vind dat allemaal uit? Knap!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...