Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zondag 8 juli 2012

Baby-deken

Deze prachtige baby-deken vond ik hier. Hij is gemaakt van een dubbele draad katoen op naalden 8 (een enkele draad wordt gebreid op 4-5).


Door het gebruik van verschillende kleuren wordt het een prachtige deken! Het engelstalige patroon is niet moeilijk. Door de teruggaande naald ook recht te breien (ipv averecht) krijg je een robuuster uiterlijk. Het nadeel van 100 % katoen in deze dikte is dat het wel een vrij zwaar dekentje wordt!


3 opmerkingen:

 1. wat een prachtige deken en wat een te gekke foto met beer ha ha
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is wel een heerlijk dekentje om ingerold te worden als je net uit bad komt (als baby zijnde :))
  Het patroontje komt vast ook goed tot zijn recht in een iets minder dikke katoen.

  De gehaakte slippertjes in het vorige berichtje zijn ook al zo leuk!
  Nu nog echt zomer. Alhoewel: gisteren kon ik de hele dag buiten zitten, was het warm en hebben we geen enkele bui gehad!
  Dat was vandaag helaas, net als bij jullie, anders.

  Fijne avond nog en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  (ps. fijn dat je weer gewoon foto's kunt plaatsen!)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...