Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 5 juli 2012

Facebook

Blij dat ik brei gaat op Facebook!
(Whah! wat eng - ik weet nog helemaal niet precies hoe alles werkt met zo'n bedrijvenpagina!).

Zit je ook op Facebook, kijk dan hier, en like me maar :-)
Facebook gaat zeker niet het blog vervangen hoor!4 opmerkingen:

 1. Ik heb je ge-like-d :-)
  Leuk dat je ook op FB bent gegaan!
  Weet zeker dat je zo doorhebt hoe het werkt :-) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool Jeanet, je bent helemaal hip nu ! Ik heb je ge-liked, nu kan ik je ook op fbook volgen - groetjes en veel succes ! rozemie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik he je al 'geliked' leuk dat je nu ook een facebook pagina bent begonnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je ook ge-liked maar ben ook blij dat je je blog trouw blijft.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...