Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

zaterdag 28 juli 2012

Een heleboel keer Jacobus

Vandaag ben ik een beetje inspiratieloos. Zelfs ik heb dat wel eens!

Daarom vandaag een paar hele leuke foto's van Jacobussen die ik deze week ontving. Om maar eens te laten zien dat één-en-hetzelfde patroon zoveel verschillende leuke aapjes kan opleveren!

Deze foto kreeg ik van Wilna die helemaal de smaak te pakken kreeg van het breien van Jacobus de aap.


Zitten ze hier niet geweldig parmantig op het hek?

Deze fotografeerde ik in de winkel, waar ze zomaar achter elkaar uit een tas kwamen. 


Bijzonder dat het patroontje altijd goed uitkomt, welk garen je ook pakt!

In dit rijtje zet ik nog maar eens Lola, omdat ik haar zo verschrikkelijk mooi vind. Lola zit nog steeds bij ons bij de kassa, als je haar wilt bewonderen. En het patronenboekje van Jacobus, Joris, Vera, Karel en Lijs zijn bij ons op voorraad!4 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze leuk!
  Hoeveel zouden er al wel niet gebreid zijn?
  Fijn weekend,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze geweldig, en alhoewel ik een echte haakmuts ben ga ik toch een keer proberen ook een Jacobus te breien, ze zijn zo leuk je wordt er toch helemaal vrolijk van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze allemaal leuk geworden. Zo heeft iedereen weer zijn eigen inbreng en kleurcombinatie's.

  Nog een fijne zondag.

  Groet, Agnes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige apenbende!! Superleuk! Bedankt nog voor de groetjes, jammer dat we elkaar -net?- gemist hebben! Vond je het leuk?

  BeantwoordenVerwijderen