Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 17 juli 2012

EntrelacJe hebt het misschien als eens eerder gezien: Entrelac-breien. Het breisel ziet er uit als een geweven stuk of een dambord. Ik kan me nog herinneren dat mijn oma een kussen op de bank had met deze gebreide vlakjes. Het is weer helemaal hip!


Je kunt kiezen voor garen met een lang kleur-verloop of zelf de kleuren bepalen.

Wil dit zelf eens proberen, dan moet je eens kijken op het blog van Gingini kijken voor een uitgebreide tutorial. In een aantal delen wordt duidelijk uitgelegd hoe je dit aanpakt! (Geweldig leuk blog met mooie dingen...)4 opmerkingen:

 1. Prachtig! Dit heb ik nog nooit eerder gezien.. Weer iets wat ik toch eens uit moet proberen!

  groetjes

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. c'est vraiment très joli
  et
  merci pour le tutoriel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Jeanet, bedankt voor het linken! O en die entrelac handschoenen, om te zoenen! Heb jij ook al zo weinig tijd? :))

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...