Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

maandag 30 juli 2012

Restjes-kol

Omdat we bezoek hebben uit de VS, kom ik niet zo aan bloggen toe (althans, niet zo vaak als anders...). Maar ik heb nog van alles in petto hoor! Gewoon een kwestie van geduld hebben....

Jullie kennen het wel: als je veel breit dan heb je op een gegeven moment een zak vol restjes. Dat mooi niet altijd moeilijk hoeft te zijn bewijst deze kol wel.

Pinned Image

Gewoon alleen maar ribbels breien en lekker veel kleurtjes gebruiken. Dit is ook leuk voor kinderen die net beginnen met breien! (Ik hoop natuurlijk dat je de kol nog lang niet nodig hebt!).

Het idee komt van dit blog (maar ik kan niet precies terugvinden waar precies..)


3 opmerkingen:

 1. un bien joli col! et bien chaud, je suppose!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het berichtje is van 5 november 2011
  Ik heb dat leuke blog bekeken.
  Groetjes van Anna
  http://annashaakwerk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen