Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 30 juli 2012

Restjes-kol

Omdat we bezoek hebben uit de VS, kom ik niet zo aan bloggen toe (althans, niet zo vaak als anders...). Maar ik heb nog van alles in petto hoor! Gewoon een kwestie van geduld hebben....

Jullie kennen het wel: als je veel breit dan heb je op een gegeven moment een zak vol restjes. Dat mooi niet altijd moeilijk hoeft te zijn bewijst deze kol wel.

Pinned Image

Gewoon alleen maar ribbels breien en lekker veel kleurtjes gebruiken. Dit is ook leuk voor kinderen die net beginnen met breien! (Ik hoop natuurlijk dat je de kol nog lang niet nodig hebt!).

Het idee komt van dit blog (maar ik kan niet precies terugvinden waar precies..)


3 opmerkingen:

 1. un bien joli col! et bien chaud, je suppose!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het berichtje is van 5 november 2011
  Ik heb dat leuke blog bekeken.
  Groetjes van Anna
  http://annashaakwerk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...