Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 12 juli 2012

Babysokjes breien

Het meest bezochte items van mijn blog blijkt het logje te zijn over de babysokjes of babyschoentjes. Het simpele patroon is al meer dan 50 jaar een topper, want het ik kreeg het van iemand die het vond in een boekje uit 1945. Sommige patroontjes zijn tijdloos.

Er is ook een heel leuk boekje verschenen met andere patroontjes van babysokjes. Wat een leuk boekje!

Ik heb een aantal binnengekregen, het is een leuk boekje met patroontjes van verschillende sokjes, maar ook een mutsje, dasje en vestje (€ 9,95)


5 opmerkingen:

 1. Ja, ik kan dat wel plaatsen... Babysokjes maken blijft geliefd en ook als cadeautje wordt het altijd gewaardeerd!
  Wat een leuk boekje lijkt me dat en voor de prijs hoef je het ook niet te laten...

  Fijne dag, groetjes Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk om te lezen zeg, is ook zeker een leuk kado om aan iemand te geven
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er uit als een erg leuk boekje! Ga eens kijken of ze het bij ons in de buurt hebben, kan ik er even in neuzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is ook zo leuk om die kleine dingetjes te breien of te haken :)
  Geen wonder dus dat ze ook op jouw blog vaak gezocht worden.
  Het boekje lijk mij ook wel heel erg leuk.'

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb het boek onlangs gekocht in Veritas (België)omdat mijn schoondochter in blijde verwachting is en heb al verschillende sokjes en mutsjes gemaakt,maar wel in andere kleurtjes.Heel vlug af en helemaal niet moeilijk,van voor in het boek staat ook een korte breiles voor beginnende breitsters

  groetjes
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen