Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 6 juli 2012

Pimpelmeesjes

Deze week kreeg ik deze leuke foto van Jozien uit Deventer. Zij breide deze leuke pimpelmeesjes (niet helemaal een patroon voor beginners, maar wel erg mooi!)
Ze zijn net echt!! (trouwens: wat een prachtige tuin!). Het patroontje komt uit dit boekje (7,95)(ik heb het woord koolmeesjes veranderd in pimpelmeesjes nadat ik er terecht op werd gewezen dat ik het vogeltje verkeerd had benoemd!)

8 opmerkingen:

 1. Ze zijn heel mooi en passen prima in de prachtige tuin! Ik heb het boek ook en wil de meesjes graag nog eens maken.

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn erg leuk en lijken bijna echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oww wat zijn ze leuk en op de close up is goed te zien dat ze werkelijk bijna echt zijn, lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die zijn echt heel erg leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OH deze zijn echt supergeweldig mooi zeg....en de andere dingen die op de voorplaat staan pppfff...schitterend gewoon. Joh wat een mooi boek(je) lijkt me dat..heerlijk om te hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatje! Heel mooi! En de tuin ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh, ik dacht eerst dat ze echt waren, wat geweldig!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waar vind ik een patroon daarvan. Voor mijn 96 jarige schoonmoeder

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...