Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 11 juli 2012

Bruggetje inpakken

Ben ik trots op mijn wild-brei-paaltje zo voor de deur (waar toch regelmatig mensen even voor stoppen, kinderen aan aaien en de onderste 10 cm af een toe een hondje tegen .....) - je kan het altijd wat groter aanpakken natuurlijk! Deze brug werd vakkundig in gepakt in Cambridge (Ontario - Canada) - moet je kijken!

KNITcamBRIDGE progress Sept. 9


KNITcamBRIDGE progress Sept. 9

Hier kun je er meer over lezen. Eeeeh, het gebeurde blijkbaar al in september 2010, maar het duurt soms even tot nieuws overkomt tot ons deel van de wereld, hihihi! Kun je ook voorstellen dat mijn paaltjes een beetje mager afsteken tegen dit brei-geweld..........

 


6 opmerkingen:

 1. wat geweldig mooi, dit is groots aangepakt :-)
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En toch vind ik jouw paaltjes heel erg mooi! Dat hangt al een tijdje, hopen dat het nog lang zo mag blijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar zo'n brug doe je niet zomaar in je eentje!
  Wel geweldig om blij van te worden!
  Er zouden meer dingen ingepakt moeten worden in zeeland. Leuk voor de toeristen en bewoners, toch nog iets heel vrolijks in deze rare zomer....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach weet je, je moet klein beginnen. En goed voorbeeld doet misschien wel volgen. Er moeten toch wel breisters in jouw buurt zijn, die aangestoken worden door jouw voorbeeld, nietwaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb al 2 gehaakte dingen klaarliggen en wacht nu tot mijn 'haakvriendin'haar bijdrage klaar heeft zodat we samen s'avonds een keer het gaan bevestigen hier in t dorp...benieuwd hoe lang het daar zal blijven hangen....ha,ha...best spannend en grappig,terijnertijd blog ik er over met foto's van het plaatsen en als het hangt,al is ons projectje niet zo groots als dit hier,hi,hi...

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat geweldig zeg ! daar zitten heel wat breiuurtje in denk ik zo...
  hier in capelle zijn ook wildbreisters aan de gang geweest, jammer dat ik het niet wist... alleen was er één mevrouw die er ernstige problemen mee had dat er zoiets gemaakt was en vermoedelijk heeft zij het één en ander weggehaal... 't stond van de week in 't lokale sufferdje... hoe kun je zoiets doen, vraag ik me dan af... respect, bwah 't mocht wat...

  greetz

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...