Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 3 juli 2012

Barbie

Al eerder plaatste ik deze link, maar hij verdient het om nog eens te laten zien. Op deze site vind je zoveel gratis patronen voor Barbiekleertjes! (ook in het Nederlands) http://www.stickatillbarbie.se/

 

Maar ook accesoires zoals hoedjes, tassen, poncho's en nog veel meer. 

 

Eindeloos veel patroontjes!!

6 opmerkingen:

 1. Leuke patronen. Vooral die Beatrix hoed vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kreeg onlangs van mijn collega een kleedje cadeau voor de barbie van de dochter, moet maar eens komen piepen op mijn blogje... heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi , maar waarom zet je het patroontje daar niet bij ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt doorklikken via de website http://www.stickatillbarbie.se/

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...