Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 30 augustus 2012

Verschillend...

Wat verschillend materiaal kan doen bij hetzelfde patroon wil ik graag met deze foto's laten zien:

2


 1

3

1

Al deze prachtige sjaals zijn gemaakt door Cecile, een geweldig mooi blog voor creatieve uitspattingen. Dit blog staat nl. ook vol met prachtige borduursels!

1

Het patroon van de bovenstaande sjaals heet South Bay en je kunt het terugvinden bij Ravelry (origineel van Lion Brand, even een account aanmaken!). Het beschreven patroon is in het Engels, maar er staat een haakschema bij

3 opmerkingen:

  1. Geweldig he, wat zij allemaal maakt..! Deze sjaal is ook werkelijk prachtig.. wow!! Waarom moet ik nu ook aan een avonddoekje denken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien omdat het bijna dinsdag 4 september is ;-)?

      Verwijderen
    2. Ja, dames, jullie mogen natuurlijk ook aanschuiven op 6 september in Arnemuiden.... :-)

      Verwijderen