Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 18 augustus 2012

Strand!

Zomer in Zeeland!
Het heeft even geduurd, maar dan héb je ook wat .....

Dus gaan wij het er vanmiddag ook maar eens van nemen. Manlief neemt de honneurs waar (dus vraag 'm niet al te ingewikkelde brei-dingen) en we gaan heerlijk genieten van de Noordzee. Waarschijnlijk zijn we niet alleen, maar dan mag de pret niet drukken.

Natuurlijk neem ik een haakwerkje mee (die breinaalden onder zwetende armen zijn niet zo'n succes) want ik moet heel hard aan de slag om wat wintervoorbeelden voor de winkel te maken. Maar vandaag een zomers strand ideetje:

Crochet Sea Motifs, Set  of 12- Sea Shells, Sea Stars, Coral Branch, MADE TO ORDER

Crochet Sea Shells Applique with Pearls in Cream

Het patroon van deze schelp kun je hier kopen bij Etsy

En kun je goed haken? Dan kun je deze proberen:


Deze vond ik bij Lidwien. (Waar je nog meer mooie haaksels kunt zien!) Zij maakte gebruik van een Engels patroon


Fijne dag allemaal!

7 opmerkingen:

  1. Ohh wat mooi die bovenste platte schelpen,mooi om zo bij elkaar in een schaal te leggen...de onderste heb ik enige tijd terug ook gemaakt in het wit en moet ik voor mijn zus nog een keer haken....

    Veel strandplezier vandaag!
    groetjes
    Angeline
    www.mijnplekkie.tk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet heerlijk van zon, zee en strand vanmiddag! En vooral van ontspanning en rust! Leuk al die schelpjes! Ik heb een wc in zeeblauw, dus ik ga dit blogje vast nog eens opzoeken!

    Gr. Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk zijn ze zeg...idd een heel leuk idee om op een schaal in het toilet te leggen...mmmmmmm heb materiaal in huis :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hopelijk hebben jullie een mooie en verkoelende dag gehad ;)
    Die schelpen zijn erg gaaf! Leuk voor op een seizoens tafeltje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die zijn leuk!!!!!!! Die gaan op mijn lijstje met projecten die ik graag nog eens wil maken.
    Groetjes,
    Paula

    BeantwoordenVerwijderen