Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 24 augustus 2012

Slappe lach

Eigenlijk ben ik de punt af. Tot weinig meer in staat (oké, een logje dan) dan rondhangen. en dat kan niet want er moeten nog sperziebonen ingevroren worden en nog veel meer. Maar ik ben best moe, van onbewust toch gespannen te zijn omdat mijn twee koters weer naar school gaan. De oudste liep een dag stage (buikpijn!), en de jongste gaat voor het eerst naar "Middelburg".

Dus plof ik nu helemaal in. Maar niet nadat we vreselijk de slappe lacht hebben gehad. Ooit wel eens funfoto's van jezelf met je dochter gemaakt? Als je wilt lachen, moet je dát doen.
Hou je vast, hier komt-ie (Alien-versie, met toestemming, hoor!)


En dan nu de chipmunk-versie:


Oke, uitgelachen? Ik eigenlijk niet.... :-)

Wat ben ik lelijk! Goed voor je eigenwaarde, ben je weer blij als je voor je gewone spiegel staat!
Morgen weer een handwerk-idee......



4 opmerkingen:

  1. O die zijn echt erg. Hihi wel leuk om te doen. Pas maar op dat deze foto's niet een keer tegen je wordt gebruikt met een of ander feestje hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha ha ha Jeanet, wat heerlijk om met dit logje de dag te beginnen! Succes met je sperciebonen :))! Lieve groet!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is toch heerlijk samen lachen op deze manier . Is het met de sperziebonen goed gekomen ik hoop het wel. Want als je een maal de slappe lag hebt, kan dit nog wel even duren hoor.


    Lieve groetjes José Ja die José

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, ze zijn geweldig! Heerlijk om zo samen de slappe lach te krijgen. Dat doet een mens goed :)
    Zijn de bonen toch nog in de diepvries beland?

    Fijn weekend en een lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen