Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 1 augustus 2012

Polswarmers

Deze geweldige polswarmers vind ik via Zo mooi - Zo leuk, het origineel en de beschrijving vind je hier. Niks geen brei- of haakwerk, maar een sok, een knoop en een kantje! Soms is mooi helemaal niet moeilijk...Leuk als cadeautje!

3 opmerkingen:

  1. Nou, die vind ik erg leuk en ga ik zeker maken, 'k heb nog een paar truien, met wat te korte mouwen, daar kan ik best iets "passends" bij verzinnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuk idee. Wat zal een saai truitje daarvan opknappen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha, wat een bijzonder én eenvoudig idee!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...