Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 27 augustus 2012

Om je hals

Sommige dingen zijn zo verrassend eenvoudig, en zo geweldig leuk!Met een heel klein beetje breiwerk, wat kruip-en-sluip-door krijg je dit! Je kunt het patroon/beschrijving hier vinden. Eigenlijk gewoon heel veel knoopsgaatjes breien......


En mooi als armband!


of in twee kleurtjes...2 opmerkingen:

  1. Heel apart en heel mooi!
    Dank je wel voor al die leuke ideeën en linkjes elke keer weer.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...