Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 28 augustus 2012

Madelief

Er is een achternichtje geboren met de prachtige naam Madelief!


Dus voor Madelief een madeliefje! Het patroon vind je hier.


2 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de nieuwe wereldburger in de familie. Ze heeft wel een heel mooie naam gekregen!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliessss met je nieuw klein familie lid, wat een prachtige naam

  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...