Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 16 augustus 2012

Inspiratie!

Deze week kreeg ik dit geweldige vestje te zien. Uit het hoofd gemaakt door een klant, zonder patroon! (Zij is ook de maakster van dit kindervestje.)


En de achterkant:


Hier het detail van het paardje, is dit niet goed gelukt? Zonder patroon he! Hier heb ik heel veel bewondering voor.


Detail van het bloemetje op de voorkant:


Op het voorpand zit een klein vlindertje, gehaakt van heel fijn haakgaren. De rest van het vestje is gehaakt van Catania-katoen.


Wil je ook een vlindertje haken? Dan kijk je even terug op dit logje. De rest moet je helemaal zelf verzinnen......

2 opmerkingen:

  1. wat een pracht van een vestje heeft ze gemaakt
    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...