Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 13 augustus 2012

Granny Rose

Vorige week mocht ik veel blog-lezers ontmoeten en velen namen een werkstuk mee dat ik dan weer dankbaar fotografeerde! Zo ook dit mooie kussen waai ik eens over blogde.


Je kunt het patroon terugvinden op het blog van Apple Blossom Dreams. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je deze grannies maakt. Hier het roosje, en hier de rest van de granny. In de zijbalk vind je nog meer stap voor stap uitleg!3 opmerkingen:

  1. Thank you so much for the link! Your granny roses are beautiful!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi patroon. Ik hou deze in gedachten.prachtig!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...