Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 17 augustus 2012

Babytruitje

Babytruitjes zijn leuk om te maken! Wat denk je van deze?


En hier de jongensvariant:


Je kunt het gratis patroontje hier (PDF) terugvinden. Het is gebreid met garen op nld. 3,5 en 4 en niet zo moeilijk.

2 opmerkingen:

 1. Wat schattige babytruitjes.
  Ik heb het patroon opgeslagen.
  Ik ga hem nog maken voor mijn kleindochter.
  Bedankt dat je het patroon met ons wilt delen.
  Groetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, ik kan dus niet op vakantie merk ik. dan mis ik veel te veel leuke blogs van jou. Waar haal je de ideeën vandaan!? Ik ben nu weer redelijk bij, eens kijken of er iets is dat ik elfs wil/ kan maken. Gr. sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...