Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 4 juli 2012

4th of July

Op de 4e juli wordt in de Verenigde Staten de Independence Day (Onafhankelijkheidsdag) gevierd. Dit gaat gepaard met veel parades, barbeques en festiviteiten. En veel rood-wit-blauw! Rond deze tijd zie je veel creatieve ideeën die wij ook wel kunnen gebruiken.


Deze krans vond ik hier en lijkt heel erg veel op mijn Lentekrans. Zo maak je met een andere kleur weer iets nieuws. Het sprietjes garen heb ik in heel veel kleuren in de winkel en je hebt voor deze (niet te grote) krans maar 1 bolletje nodig.

De vlag van de VS kom je ook overal tegen. Nu zie je die ook in de Nederlandse mode terug, dus dat komt goed uit! Wat denk je van deze tas?

Crochet Stars and Stripes Bag

Hier vind je het Engelstalige patroon, maar dit zou ik ook nog wel uit mijn hoofd durven proberen!

1 opmerking:

  1. De tas vind ik een leuk model en niet al te moeilijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...