Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 27 juli 2023

Bont

Het bleek vandaag inderdaad kletsnat te zijn. Na de vele zonuren die we in het zuidwesten hebben gehad, was het vandaag echt herfstig (even wennen) maar de tuin zong een liedje! En het bleek ook absoluut heerlijk handwerkweer want het was een komen en gaan van wol-liefhebbers. 

Tot mijn plezier werd er ook weer een flinke voorraad Zeeuws Schortenbont bezorgd vandaag. Alle motiefjes zijn weer volop op voorraad, zowel in traditioneel zwart-wit als het creatieve rood-wit.


 

Voor een origineel schort, een keukenschort, pannenlappen, tafelkleed, placemats, projecttas, gordijntje, dekbedovertrek, poppenwiegje, overgooiertje, hippe rok of broek.
100% katoen, doorgeweven stof (dus de achterkant is ook leuk!) - 150 cm breed, € 24,95 per meter. 
Volop in de winkel én in de webshop.




Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur, ik ben de hele dag zelf in de winkel. Nog 2 dagen om een mooi wolletje of stofje in te slaan, volgende week zijn we een weekje gesloten.




3 opmerkingen:

  1. Heerlijk Jeanet een week voor jullie zelf. Voorpret is ook al genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was zeker nat gisteren. Ook hier hoorde ik de tuin zingen :-) Dat schortenbond is zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen