Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 13 april 2023

Moestuinieren....

Ik krijg het helemaal op mijn heupen! Volgende week lijkt het heel lente-achtig te worden... de tuinkriebels breken uit en juist dan kan ik minstens 3 weken niks doen met mijn hand. Dat gaat héél, héél lastig worden (vooral voor mijn koppie dan he?). Maar iedereen zegt dat het goed komt, dus dat zal dan wel...

Deze kwam ik tegen en is een must-have voor alle moes-tuinders! Echt, met dit soort sokken groeit alles beter, let maar op 😉:

Foto en patroon Rab Raddish Socks


In de Etsy Shop Stone Knits vind je nog meer leuke patronen van deze ontwerpster. Geschreven in het Engels maar met een goede teltekening komt je een heel eind!

Morgen ben ik de hele dag onder de pannen, Ali runt de winkel. Eerst ga ik mijn vroege dienst draaien in het verpleeghuis, daarna stort ik me weer op de klederdracht-workshop in de avond. Tussen de bedrijven oefen ik nog even extra in het strijken en op het opzetten van de muts. Dankzij de nieuwe krullen van Juwelier Minderhoud zie ik er weer pront uut!



Zaterdag ben ik er weer de hele dag zelf. Hoe het volgende week gaat lopen bekijk ik van dag tot dag. De winkel is gewoon open en er zijn hulptroepen, dus dat gaat wel goed komen.

1 opmerking:

  1. Succes met je klederdracht workshop en sterkte met je hand dat komt vast weer goed.
    Je heb je hulptroepen al ingeschakeld.

    BeantwoordenVerwijderen