Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 28 februari 2023

Let op! Deze week géén brei- en haakclub!

Never a dull moment bij ons! Stel je voor dat ik me zou gaan vervelen........... 😂



We zijn wat aan het herschikken, beetje schuiven, kastje erbij, kastje verzetten...... bolletjes eruit, bolletjes erin.
Van het een komt het ander en de chaos is compleet. Dat is niet zo erg want straks heeft de winkel nóg meer inhoud 😂. Maar het is nog lang niet klaar en overal staat wat. Dat worden nog 2 lange dagen maar het betekent ook dat ik de winkel en het atelier never-nooit-niet aan kant krijg voor de brei- en haakclub van a.s. donderdag! En mocht dat onverhoeds wel lukken, dan lig ik waarschijnlijk voor Pampus.
Dus noodgedwongen moet ik de brei- en haakclub van a.s .donderdag 2 maart annuleren! 16 maart is de volgende keer. Ik hoop dat ik iedereen zo op tijd kan bereiken! Wil je het aan anderen die je van de breiclub kant doorgeven?
De winkel is morgen gewoon weer open vanaf 9 uur. Ik schuif de bende wel richting Ali's atelier 😂😂😉

Enne, goed nieuws: het mail-adres jaffari @ zeelandnet.nl is ook weer in de lucht. Kostte slechts enkele telefoontjes en een hoge bloeddruk. Zoals gezegd: Never a dull moment!

1 opmerking:

  1. Dat 'Never a dull moment' wil ik wel geloven. Behalve die kasten die je steeds verschuift heb je natuurlijk ook de seizoens wissel. Succes hoor.

    BeantwoordenVerwijderen