Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 29 juni 2021

Kleurrijk

De afgelopen dagen zijn we aardig weggespoeld! Wat een regenwater hebben we gezien. Niets zo onvoorspelbaar als een Hollandse zomer.... en met een maximum temperatuur van 15 graden durf ik best hardop reclame te maken voor sokkenwol 😁. Want we hebben toch leuke wolletjes binnengekregen!


Deze serie Twin Soxx van Langyarns kreeg de toepasselijke naam Colorful. Je kunt 2 identieke sokken breien uit een bol van 100 gram (tot maat 46). Maar ik zie zeker ook toepassingen voor andere projectjes met deze prachtige kleuren!
Morgen in de winkel (moet nog een plekje vinden dus voorlopig gewoon uit de doos verkopen) en uiteraard in de webshop! (helemaal onderaan).

Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur, van harte welkom!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten