Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 17 november 2020

Cottage

Zojuist keek ik naar de persconferentie van de premier en er werd bevestigd wat ik eigenlijk al lang wist: voorlopig zitten we nog heel veel thuis! Daarom leek me dit brei-ideetje wel toepasselijk (die tablet komt deze maanden misschien ook wel vaker tevoorschijn):


Het gratis patroon van deze grappige hoes vind je terug op Ravelry. Het patroon is in het Engels maar er zit een duidelijk schema bij en met een beetje gezond verstand kom je een eind 😉.
(Met regelmaat krijg ik nog steeds de opmerking/verwijt dat het patroon in het Engels is maar dat is nu eenmaal zo)


Van de hand van deze ontwerpster is ook deze lieve Kerst-stal, dit koop-patroon vind je hier op Ravelry.


****

De afgelopen dagen was ik vrij maar ik zat niet bepaald stil! Ik jaste er weer een heleboel strengetjes doorheen en ik ben erg enthousiast over het resultaat. Uiteraard moet het nog even drogen.




Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur, kom je een mooi projectje uitzoeken?








Geen opmerkingen:

Een reactie posten