Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 1 februari 2019

Reliëf

Soms zou ik wel eens een paar nachtjes over willen slaan. Terwijl iedereen op een oor ligt, zelf nog even ongestoord wollen metertjes maken. Of een nieuwe techniek onder de knie krijgen - zonder van je werk te worden gehouden door manlief, kindlief, klanten, telefoon, mail of zoiets. En dan bóvenal de volgende dag fris en fruitig verder te gaan...... dat laatste wordt een dingetje 😁.

Zolang ik een paar uurtjes slaap nodig heb per nacht zal ik bergen tijd te kort komen om al die leuke dingen zelf te maken. Dus blijf ik het maar doorgeven - in de hoop dat ik er anderen een plezier meedoe. Deze sjaal bijvoorbeeld, weer een pareltje!

Foto en patroon: LillaBjornCrochet

Wow! Een gehaakte sjaal, vol reliëf. Ook nog eens in prachtige kleuren van heerlijk materiaal (2 effen kleuren Our Tribe van Scheepjes). Het ontwerp is van LillaBjornCrochet. Het patroon is te koop via Etsy en Ravelry.







1 opmerking:

  1. Ik ben heel blij met al jouw ideeën hier. Ik kan er ook maar een fractie van maken , maar het is erg inspirerend. Dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen