Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 20 februari 2019

Werk in uitvoering......

Tjonge, vandaag was ik met 100 dingen tegelijk bezig. En niets is af of klaar - uiteraard!
Nieuwe bolletjes die binnenkomen en een plekje moeten vinden, bestaande bolletjes bijvullen en bestellen, de pas geverfde strengen drogen, draaien, omkeren, labelen en patronen voor zoeken.


O, hier zitten zúlke mooie strengetjes tussen.........!


En dit is ook nét geblockt, bijna droog. Nu even wachten op het patroon en nieuwe voorraad strengen. Zoooooo heerlijk zacht!En in dit kastje is al aardig gegraaid... Het zijn de nieuwe kleuren en katoentjes van LangYarns voor de zomer. En dan die leuke modellen.......! Met die lente-achtige weersvoorspellingen krijg je echt zin in de zomergarens.Je ziet het: werk in uitvoering! Morgen snel verder.......1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...