Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 11 februari 2019

The day after the day after.......

Tjonge, daar wordt een mens wel wakker van als je met een slaperig hoofd de krant openslaat!


De PZC schreef weer een groot artikel over de thee-visite bij Tante Zoet. Je kunt het hier nog eens nalezen en ook hier op het blog van Tante Zoet.
Nog nagenietend ben ik deze dag druk bezig met opruimen, opruimen, opruimen 😉, zodat morgen de winkel weer toonbaar is - en het atelier werkbaar! 
3 opmerkingen:

 1. Mooi artikel! Succes met ruimen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik woon op Zuid-Beveland en in de daar verspreide PZC stond een klein verslag met een (heel leuke) foto.

  Wel een groot artikel 14 dagen geleden natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi artikel en echt iets om met plezier op terug te kijken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...