Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 19 februari 2019

Xanti

Als iemand in onze winkel bolletjes sokkenwol koopt druk ik de klant altijd op het hart: "nooit een restje weggooien - het komt altijd een keer van pas!"
En daar moest ik even aan denken toen ik deze prachtige nieuwe omslagdoek/shawl van Berniolie Designs zag: Xanti:


Deze prachtige, ruime omslagdoek heeft als basis 4 kleuren (sokkenwol-dikte), maar ertussen zitten ontzettend veel kleurtjes die het zo bijzonder maken! Heb je dan een zak restjes, dan kun je helemaal los 😉, en hoef je alleen de basiskleuren te kopen.

Dit prachtige patroon is te koop in het Nederlands en Engels, je vindt het terug op Ravelry en Etsy
Je kunt uiteraard ook ander garen nemen, als het maar van dezelfde dikte is.
En heb je geen restjes? Dan kom je even kijken in onze (sokken-)wol kast - keuze zat!

Foto's en ontwerp: Berniolie/Bernadette Ambergen
4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...