Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 23 februari 2019

Grachtengordel

Ben je een liefhebber van de patronen van Stephen West? Er is weer een prachtig patroon uitgebracht: Canal Ring. Het zal je bij het zien van het ontwerp niet verbazen dat deze shawl is geïnspireerd op de Amsterdamse grachtengordel:


Afbeeldingsresultaat voor grachtengordel amsterdam

Wat een mooie ontwerpen maakt hij toch! Je kunt het (Engelse) patroon kopen via Ravelry
De mogelijkheden zijn eindeloos: je kunt het basic houden met enkele bijpassende kleuren of helemaal los gaan met kleur, restjes en alles wat daar tussen zit! Prachtig ontwerp!Foto's en patroon: Stephen West.2 opmerkingen:

  1. Hij heeft de prachtigste patronen, onze dochter heeft al een aantal patronen van hem gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen