Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 23 februari 2019

Grachtengordel

Ben je een liefhebber van de patronen van Stephen West? Er is weer een prachtig patroon uitgebracht: Canal Ring. Het zal je bij het zien van het ontwerp niet verbazen dat deze shawl is geïnspireerd op de Amsterdamse grachtengordel:


Afbeeldingsresultaat voor grachtengordel amsterdam

Wat een mooie ontwerpen maakt hij toch! Je kunt het (Engelse) patroon kopen via Ravelry
De mogelijkheden zijn eindeloos: je kunt het basic houden met enkele bijpassende kleuren of helemaal los gaan met kleur, restjes en alles wat daar tussen zit! Prachtig ontwerp!Foto's en patroon: Stephen West.2 opmerkingen:

  1. Hij heeft de prachtigste patronen, onze dochter heeft al een aantal patronen van hem gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...