Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 16 februari 2019

Zigzag

Vandaag zat er een vleugje lente in de lucht! Iedereen was nét wat vrolijker vandaag en klanten hadden duidelijk zin in voorjaarsbolletjes en -draadjes. Gelukkig was er van de week van alles binnengekomen, ik had echter nog niet alles een plekje kunnen geven. Maar soms is dan graaien in een volle doos net zo leuk 😉.


Hier krijg ik ook al zo'n bijna-lente-gevoel van! Dit prachtige dekentje in pastel-tinten is een "oude bekende". Het dekentje staat in het boek Meer Kant Haken van Sascha. Het patroon is nu ook los uitgebracht.Het patroon is los te koop via Ravelry of Etsy (en uiteraard weer in onze winkel in combinatie met garen). Dit dekentje is gehaakt van Scheepjes Softfun, een garen dat heerlijk haakt en ook mooi blijft na intensief gebruik. 


We maakten een haak-pakket voor deze deken (120 x 150 cm) met voldoende garen en het patroon, het pakket is hier te bestellen. 


Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos voor dit dekentje. Wil je andere kleuren, materiaal of afmetingen? Kom dan gerust eens langs en kies uit de vele kleuren en mogelijkheden (niets is leuker dan op de tafel prachtige kleurencombinaties maken!).
Zo haakte Ans eerder deze vrolijke babydeken van 100% merino (en dat is weer een héél andere look!).


Ik heb vandaag al weer zoveel moois gezien bij klanten die hun projectjes lieten zien, dat mijn hoofd weer vol zit met inspiratie. Tjonge, waarom zit er maar 24 uur in een dag? 
Maar maandag gaan we eerst weer met draadjes en kleur aan de slag, 't is weer veel te lang geleden - de voorraad handgeverfd garen moet nódig bijgevuld worden.......

Een heel fijn weekend!

3 opmerkingen:

  1. Een dag met 48 uur lijkt me wel wat, want er is zoveel moois om te maken. De zigzagdeken in pastelkleuren is prachtig en past echt bij het mooie weer met al die vrolijke vogeltjes.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die 48 uur waar Margaret het over had daar ben ik op naar op zoek hoor :-D Wat een heerlijk vrolijke kleurtjes hebben de deken past prima bij het voorjaarsweer

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...