Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 15 februari 2019

Soxx - 2

Genieten jullie ook zo van het geweldige weer? Het is niet te geloven dat het buiten nu zo lente-achtig is en vorig jaar de winter rond deze tijd pas begón. Het kan dan ook nog behoorlijk koud worden, zeker in de nachten. Gebreide sokken komen altijd van pas en zéker als het van die hele leuke sokken zijn:


Het 2e deel van het Soxx-boek is uit, ditmaal met patronen voor kinderen en volwassenen. Het boek heeft verschillende thema's o.a. nautisch:




En uiteraard kun je je eigen kleuren kiezen!

We hebben alle kleuren Lang JaWoll weer in de kast liggen, wat een heerlijk sokkengaren is dat!
De losse bolletjes staan niet in de webshop (misschien komt dat nog eens) maar uiteraard kun je ons altijd mailen voor een bestelling. En als je langskomt kun je zelf de prachtigste kleurencombinaties maken. Het nieuwe Soxx-boek staat wél in de webshop.



Afbeeldingsresultaat voor soxx buch 2



Geen opmerkingen:

Een reactie posten