Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 15 februari 2019

Soxx - 2

Genieten jullie ook zo van het geweldige weer? Het is niet te geloven dat het buiten nu zo lente-achtig is en vorig jaar de winter rond deze tijd pas begón. Het kan dan ook nog behoorlijk koud worden, zeker in de nachten. Gebreide sokken komen altijd van pas en zéker als het van die hele leuke sokken zijn:


Het 2e deel van het Soxx-boek is uit, ditmaal met patronen voor kinderen en volwassenen. Het boek heeft verschillende thema's o.a. nautisch:
En uiteraard kun je je eigen kleuren kiezen!

We hebben alle kleuren Lang JaWoll weer in de kast liggen, wat een heerlijk sokkengaren is dat!
De losse bolletjes staan niet in de webshop (misschien komt dat nog eens) maar uiteraard kun je ons altijd mailen voor een bestelling. En als je langskomt kun je zelf de prachtigste kleurencombinaties maken. Het nieuwe Soxx-boek staat wél in de webshop.Afbeeldingsresultaat voor soxx buch 2Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...