Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 27 februari 2019

Infinito

Ook zo genoten van het mooie weer? Het is wel bizar: in februari 2 dagen met de deur de hele dag open.... gelukkig wordt het vanaf morgen weer een beetje normaal 😉 en kunnen we nog wel even wat warms gebruiken. Zeker 's morgens en 's avonds kan het nog venijnig koud zijn.
Dit komt dan zeker nog van pas!


Dit superzachte kolletje is gebreid van Zitron Infinito. Een ontzettend zachte merino die heel subtiel is geverfd in 1 kleur van licht naar donker. Geen abrupte overgangen, geen strepen maar echt heel geleidelijk. We kozen voor een prachtig, niet te druk ajour patroon waardoor het kleurenverloop de aandacht krijgt die het verdient.


Voor deze kol heb je maar 1 streng nodig (100 gram = 500 meter, € 22,50 per streng). De kol is gebreid op rondbreinaald 4 mm - 60 cm (sokkennaalden zonder knop kan ook). Bij aankoop van een streng krijg je het patroon er gratis bij. Wil je een ruime omslagdoek haken of breien? Neem er dan 2!


Dit garen is bij ons verkrijgbaar in 4 kleuren. Je kunt ze bestellen via onze webshop.
1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...