Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 27 februari 2019

Infinito

Ook zo genoten van het mooie weer? Het is wel bizar: in februari 2 dagen met de deur de hele dag open.... gelukkig wordt het vanaf morgen weer een beetje normaal 😉 en kunnen we nog wel even wat warms gebruiken. Zeker 's morgens en 's avonds kan het nog venijnig koud zijn.
Dit komt dan zeker nog van pas!


Dit superzachte kolletje is gebreid van Zitron Infinito. Een ontzettend zachte merino die heel subtiel is geverfd in 1 kleur van licht naar donker. Geen abrupte overgangen, geen strepen maar echt heel geleidelijk. We kozen voor een prachtig, niet te druk ajour patroon waardoor het kleurenverloop de aandacht krijgt die het verdient.


Voor deze kol heb je maar 1 streng nodig (100 gram = 500 meter, € 22,50 per streng). De kol is gebreid op rondbreinaald 4 mm - 60 cm (sokkennaalden zonder knop kan ook). Bij aankoop van een streng krijg je het patroon er gratis bij. Wil je een ruime omslagdoek haken of breien? Neem er dan 2!


Dit garen is bij ons verkrijgbaar in 4 kleuren. Je kunt ze bestellen via onze webshop.




1 opmerking: