Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 1 februari 2019

Reliëf

Soms zou ik wel eens een paar nachtjes over willen slaan. Terwijl iedereen op een oor ligt, zelf nog even ongestoord wollen metertjes maken. Of een nieuwe techniek onder de knie krijgen - zonder van je werk te worden gehouden door manlief, kindlief, klanten, telefoon, mail of zoiets. En dan bóvenal de volgende dag fris en fruitig verder te gaan...... dat laatste wordt een dingetje 😁.

Zolang ik een paar uurtjes slaap nodig heb per nacht zal ik bergen tijd te kort komen om al die leuke dingen zelf te maken. Dus blijf ik het maar doorgeven - in de hoop dat ik er anderen een plezier meedoe. Deze sjaal bijvoorbeeld, weer een pareltje!

Foto en patroon: LillaBjornCrochet

Wow! Een gehaakte sjaal, vol reliëf. Ook nog eens in prachtige kleuren van heerlijk materiaal (2 effen kleuren Our Tribe van Scheepjes). Het ontwerp is van LillaBjornCrochet. Het patroon is te koop via Etsy en Ravelry.1 opmerking:

  1. Ik ben heel blij met al jouw ideeën hier. Ik kan er ook maar een fractie van maken , maar het is erg inspirerend. Dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...