Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 12 februari 2019

Een oproep: Zeeuws Knoopje haken!

Het zal jullie ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat ik een Zeeuwse ben 😂.... en op allerlei manieren bezig ben met de combinatie van Zeeuws en Handwerk. Nu hoorde ik laatst op de radio bij Omroep Zeeland een oproep om een gehaakt Zeeuws Knoopje te sturen naar Elsa van Hermon, presentatrice van het ochtendprogramma bij Omroep Zeeland. Als Elsa 100 Zeeuwse Knoopjes heeft ontvangen gaat ze op haakles bij Jolanda van Haakplein. Omdat we Elsa ook zo'n heerlijke hobby gunnen, waarbij ze kan ontspannen na een drukke baan, doen we een oproep! Stuur een gehaakt knoopje naar:

Goedemorgen Zeeland, 
Postbus 1090, 
4388 ZH Oost SouburgDie van mij ligt al klaar!

Inspiratie nodig? Ik deelde heel lang geleden hier (even naar beneden scrollen) maar je vindt ook een héle leuke op YouTube (van 't Viengeroetje).

Zeeuwse Knoop

Doen hoor!
3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig knoopje die met de pareltjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Had het gelezen. Super leuke actie hoor. Dan moet gaan lukken toch.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, nou dat moet goed komen met die haaklessen als iedereen die je blog leest gehoor geeft aan je oproep! ;) Superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...