Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

donderdag 31 januari 2019

Streepjes

Vandaag druppelden de eerste zomerbolletjes binnen en ik moet weer eens gaan schuiven in de beperkte ruimte die er is. Tijd om eens wat op te ruimen! Omdat het nog steeds lekker doorwintert, loont het echt nog de moeite om een warme kol op de pennen te zetten.


Ik heb nog een paar pakketjes om deze heerlijke, comfortabele kol te breien. Deze staan - met korting - in de webshop. Wacht niet te lang: op = op!
Het patroon vind je hier terug
2 opmerkingen:

  1. Geweldig collectie en lekker eenvoudig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat is voor jullie altijd weer een heel gedoe: winter eruit en zomer er in en vice versa. Maar ik vind jullie kleine winkel altijd zo heerlijk knus en zou het daarom niet aders willen. Maar van jullie kant gezien zouden jullie wrs juist wel meer ruimte willen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...