Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 13 februari 2019

Valentijns-unicat 2019 - een sprankje voorjaar!

Het zit een béétje in de lucht! Vanmorgen hoorde ik in de verte een eerste schorre vogel die probeerde een voorjaarsliedje te fluiten, dagen worden langer. De weervoorspelling belooft een beetje lente en de eerste lentegarens - en boeken zijn er én binnenkort (nu ergens onderweg!) de eenmalige Valentijns-kleur van Unicat.


Als je deze kleurtjes ziet, dan krijg je toch vanzelf een lente-gevoel? Zoiets?


Van deze prachtige kleur zijn een aantal bollen onderweg, ik verwacht ze vrijdag of zaterdag te ontvangen. Natuurlijk zijn de bollen al te bestellen, kijk maar hier in de webshop. De voorraad is beperkt, op = op. Wil je een bol ophalen in de winkel? Reserveer 'm dan via de webshop (kies voor "betalen bij afhalen"), dan ben je verzekerd van een bol, deze kleur is niet meer na te bestellen.


6 opmerkingen:

 1. Die kleur doet me heel erg denken aan mooie tulpen die ik vorig jaar in mijn tuin had. Ik hoop ze binnenkort terug te zien verschijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. ik heb er nog een paar te pakken kunnen krijgen, moet je wel heel snel zijn....

   Verwijderen
 3. het garen lijkt heel veel op de Christrose vind ik

  Berber

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat jammer dat dit prachtige garen is uitverkocht. Had ontzettend graag zo'n bol willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...